Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Kaltura Channel

Instructies

Op deze pagina vinden jullie verwijzingen naar de verschillende instructies voor het gebruik van Kaltura Channel.

Instructies Kaltura Channel - algemeen

Een channel is een door een gebruiker gegenereerde content collectie. De collectie kan foto, audio of video content bevatten. De eigenaar van de channel kan andere gebruikers toestemming geven om specifieke acties in de channel uit te voeren. Je kunt de channels openen via de selectie My Channels in de menubalk. 

Instructies Kaltura Channel - podcasts

Een channel is een door een gebruiker gegenereerde content collectie. De collectie kan foto, audio of video content bevatten. Zo kan een channel ook specifiek voor Podcasts gebruikt worden. Gebruikers kunnen de podcasts beluisteren en zich abonneren op hun favoriete podcastkanalen en /of hun eigen afspeellijsten maken. 

Instructies Kaltura Channel - shared repository Canvas

De shared repository op Canvas geeft de mogelijkheid videomateriaal uit je Media Gallery te delen met collega’s in verschillende courses. Er is één shared repository voor Canvas.

Instructies Kaltura Channel - shared repository mediaspace

De shared repository op de mediaspace (video.uva.nl) geeft gebruikers de mogelijkheid een Channel aan te maken waarbij je videomateriaal met anderen kunt delen. Je kunt bepaalde gebruikers ook de rechten geven zodat ze ook materiaal kunnen toevoegen aan de shared repository en het materiaal uit een shared repository kunnen delen.