For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
You are using a browser that is no longer supported by Microsoft. Please upgrade your browser. The site may not present itself correctly if you continue browsing.
De Brug is te vinden op de Roeterseilandcampus (REC). Het is dé ontmoetingsplek voor studenten, onderzoekers, medewerkers en gasten van de Faculteit Maatschappij en Gedrag, Economie en Bedrijfskunde en Rechtsgeleerdheid van de Universiteit van Amsterdam (UvA). Het is de plek voor debat, reflectie en verbinding.

Unieke ruimte met panoramisch uitzicht

De Brug is een unieke, imposante ruimte over de Nieuwe Achtergracht met een prachtige lichtinval. Aan beide zijden heb je een panoramisch uitzicht over de stad Amsterdam. De Brug ligt aan de rand van de binnenstad op de scheidslijn van de Plantage-, Weesper- en Oosterparkbuurt, een gebied dat zich met de komst van vele studenten ontwikkelt als het Quartier Latin van Amsterdam

De hoogte, omvang en het prachtige uitzicht over de gracht maken De Brug uitermate geschikt voor evenementen en bijeenkomsten zoals lezingen, symposia, diploma-uitreikingen, lunches/diners, recepties en overige UvA-gerelateerde evenementen. De Brug is naar eigen inzicht in te delen en is voorzien van geavanceerde apparatuur op het gebied van licht, geluid en AV.

Capaciteit

Capaciteitsoverzicht (maximaal):

Halve maan 150
Theater 200
Classroom 100
Receptie 250
Diner/Lunch 100

Beschikbaarheid

De Brug is beschikbaar op maandag t/m vrijdag. Op aanvraag en na goedkeuring ook op weekenddagen.

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de in te huren ondersteunende diensten en meubilair. Wij kunnen een indicatie van de kosten geven nádat uw concrete wensen in kaart zijn gebracht.

Lees voor het invullen van het evenementenformulier de voorwaarden en tarieven voor meer informatie over de kosten. Wanneer u het evenementenformulier invult en opstuurt, bevestigt u dat u kennis heeft genomen van de voorwaarden en tarieven van De Brug. Het invullen van het evenementenformulier hoeft u niet als een definitieve reservering te beschouwen. Dit is pas het geval nadat Evenementen-FS een bevestiging via de mail heeft gestuurd.

Meer informatie en contact

Mocht u De Brug willen huren voor een evenement of een bijeenkomst, dan bespreken we graag uw wensen tijdens een vrijblijvend intake-gesprek op locatie. U kunt hiervoor contact op met De Brug: debrug@uva.nl of 020-5255733 of bij geen gehoor met evenementen-FS@uva.nl / 020-5251403.