Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Aan de Universiteit van Amsterdam studeren talentvolle jonge mensen. Bent u op zoek naar Nederlandse of internationale studenten of afgestudeerden die uw organisatie kunnen versterken? Er zijn meerdere mogelijkheden om met hen in contact te komen.
Plaats een vacature in ons Job board
  • Plaats kosteloos uw stage- of startersvacatures in de UvA Job board, het vacatureplatform exclusief voor studenten en recente alumni van de UvA.
  • De vacatures in de UvA Job board hebben minimaal hbo/wo-niveau en sluiten aan bij de academische disciplines binnen de UvA.
  • Via UvA Job board bereikt u Nederlandse en internationale UvA-studenten en pas-afgestudeerden van alle opleidingen en academische disciplines.
Ontmoet studenten tijdens een carrière-evenement

Een carrière-evenement is een goede gelegenheid om uw organisatie te presenteren en om in contact te komen met geïnteresseerde studenten. Het merendeel van de carrière-evenementen aan de UvA richt zich op een specifieke discipline of sector en wordt door aan de UvA verbonden studentenorganisaties georganiseerd.
Enkele overkoepelende carrière-evenementen worden door de UvA zelf georganiseerd. Voor twee van deze evenementen zoeken we de hulp van bedrijven en instellingen.

Onderzoek en samenwerking

Zoekt u samenwerking met de Universiteit van Amsterdam op het gebied van wetenschappelijk onderzoek? Innovation Exchange Amsterdam (IXA) is de verbindende schakel tussen de universiteit en de markt. IXA brengt het aanbod van kennis van de universiteit en de vraag naar kennis vanuit de markt bij elkaar.