Onderhoud Blackboard vrijdagochtend 14 juli

1 juni 2017

Op vrijdagochtend 14 juli wordt Blackboard geüpgraded. Tussen 4.00 en 6.00 uur wordt er onderhoud uitgevoerd om de upgrade te installeren. Tijdens dit onderhoud kun je gebruikmaken van een read only-copy van Blackboard.

Read only-copy Blackboard

Tussen 4.00 en 6.00 uur kun je op https://blackboard.uva.nl een read-only copy van Blackboard zien. In deze read only-copy is het NIET mogelijk om informatie aan te passen of te uploaden. Informatie die je in de read only-copy uploadt wordt NIET bewaard. Wel kun je dankzij de read-only copy informatie uit Blackboard halen en webcolleges bekijken die vóór donderdag 6 juli om 13.00 uur zijn geplaatst. Alle informatie die tussen 6 juli om 13.00 uur en vrijdag 14 juli om 4.00 uur is geüpload is dus niet zichtbaar in de read only-copy.

Wat verbetert er door de upgrade?

Het systeem wordt stabieler en veiliger door de upgrade. Ook worden er nieuwe functionaliteiten toegevoegd waaronder de Drag and Drop-functionaliteit. Hierdoor kun je makkelijker documenten uploaden. Daarnaast wordt het dankzij de upgrade mogelijk om een ontvangstbevestiging te krijgen bij het inleveren van opdrachten.

Gepubliceerd door  Universiteit van Amsterdam