Parkeren

De UvA beschikt alleen bij locatie Science Park over een parkeerterrein. Op de overige locaties van de UvA kun je gebruikmaken van de openbare parkeerplekken en -garages.

Medische Indicatie

Om in aanmerking te komen voor een minder validen-parkeerplek neem je (al dan niet in het bezit van een geldige gehandicapten parkeerkaart) contact op met Studenten Services studentservicedesk@uva.nl.

Parkeerplekken minder validen Roeterseilandcampus

In de straten rondom het REC kunnen minder validen met een geldige minder validen parkeerkaart gratis parkeren op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen. Op het REC zelf zijn er ook enkele minder validen-parkeerplekken beschikbaar. Deze plekken zijn alleen beschikbaar voor studenten die deze toegewezen hebben gekregen.

Om in aanmerking te komen voor een plek op het REC, is een geldige gehandicapten parkeerkaart (GPK) nodig.  Studenten met een medische indicatie die tijdelijk van aard is en die niet beschikken over een geldige gehandicapten parkeerkaart, kunnen tijdelijk de beschikking krijgen over een minder validen-parkeerplek indien deze beschikbaar is.

Parkeerplekken minder validen overige locaties

Op de overige locaties van de UvA zijn geen speciale parkeerplekken. Je kunt hier gebruikmaken van de openbare parkeerplekken en -garages.

Parkeerbeleid UvA

Het uitgangspunt van het parkeerbeleid van de UvA is dat alle gebouwen goed bereikbaar zijn met de fiets of het openbaar vervoer. Bereikbaarheid per auto is daarop een beperkte aanvulling.

Contact Servicedesk Facility Services (FS)

T: 020 525 1403
E: servicedesk-fs@uva.nl

Formulieren voor facilitaire diensten

Een aanvraag doen of storing melden? De status van je melding(en) bekijken? Ga naar www.uva.nl/fs-meldingen (nieuw venster).

Gepubliceerd door  Facility Services UvA

12 oktober 2018