Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Steeds meer docenten hebben hun weg gevonden binnen Kaltura daarom is er besloten het supportaanbod hierop aan te passen om zo gerichter ondersteuning te kunnen bieden.

  • Vanaf februari worden de online trainingen via het Teaching & Learning Center (TLC) aangeboden.
  • De digitale spreekuren zijn vanaf januari in samenwerking met het TLC opgezet. Via deze reserveringspagina kan een afspraak gemaakt worden voor laagdrempelige ondersteuning.

How to video’s

Aanvullend op de How to video’s die al beschikbaar waren zijn er nu ook nieuwe videos beschikbaar voor bijvoorbeeld het gebruik van Kaltura in Canvas, de opzet van Video-quizzes, en het gebruik van Analytics. Ben je een beginnende of gevorderde Kaltura gebruiker? Neem dan even een kijkje tussen de How to videos om de basis te leren of gebruik te maken van de functionaliteiten voor gevorderden die Kaltura je biedt.

Veelgestelde vragen

De veelgestelde vragen pagina over Kaltura in de A-Z lijst heeft een nieuwe indeling gekregen. Deze is nu gerubriceerd zodat je sneller jouw vraag en antwoord hebt gevonden.

Kaltura app (iOS)

De Kaltura app (KMS GO) is vanaf nu ook te downloaden voor iOS zodat je on-the-go Kaltura videos kunt maken en bekijken.