In weekend 7-9 juli activeren UvAnetID en wijzigen wachtwoord niet mogelijk

3 juli 2017

Vanaf vrijdag 7 juli 18.00 uur tot en met maandag 10 juli 08.00 uur is het voor medewerkers en studenten niet mogelijk om hun UvAnetID te activeren of het wachtwoord van hun UvAnetID te wijzigen. De overige digitale diensten van de UvA zoals SIS, Blackboard en de MijnUvA app blijven beschikbaar.

Vanaf maandag 10 juli beheert de UvA de UvAnetID-accounts van haar medewerkers in dezelfde omgeving als de UvAnetID-accounts van haar studenten.

Gevolgen voor medewerkers en studenten

• Vanaf vrijdag 7 juli 18.00 uur tot en met maandag 10 juli 08.00 uur kunnen medewerkers en studenten hun UvAnetID niet activeren en of het wachtwoord van hun UvAnetID wijzigen, bijvoorbeeld als zij hun wachtwoord vergeten zijn.
  • De overige digitale diensten van de UvA zoals SIS, Blackboard en de MijnUvA app blijven gewoon beschikbaar.
  • Op 8 en 9 juli kunnen studenten met vragen over hun UvAnetID terecht bij de baliemedewerkers van de studiecentra.
  • Vanaf 10 juli 08.00 uur kunnen medewerkers terecht op id.medewerker.uva.nl om hun UvAnetID te activeren of het wachtwoord van het UvAnetID te wijzigen.
  • Studenten kunnen vanaf 10 juli 08.00 uur weer terecht op id.student.uva.nl. Daar kunnen zij naast het activeren van hun UvAnetID en het wijzigen van hun wachtwoord bijvoorbeeld ook hun UvA-studentenmailadres activeren.

Gepubliceerd door  ICT Services