Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
  • Ik kan niet inloggen in SURFspot, wat kan hiervan de oorzaak zijn?

Alleen medewerkers die in dienst zijn van de UvA kunnen inloggen op SURFspot.nl. Als je een uitzendkracht, gedetacheerde of externe medewerker van de UvA bent, is het niet mogelijk om gebruik te maken van SURFspot. Ben je wel in dienst van de UvA en kun je niet inloggen? Neem dan contact op met Servicedesk ICTS.