Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

UvAnetID voor gelieerden

Medewerkers van een aantal gelieerde instellingen kunnen een gastaccount aanvragen. De aanvraag gaat via de ICT-contactpersoon.

Een ICT-contactpersoon kan een aanvraag indienen bij het Administratief Centrum. Weet je niet wie dat is? Vaak is dit het secretariaat, of ga het na bij je facultaire informatiemanager.  De ICT-faciliteiten waartoe deze gastaccount UvAnetID’s toegang geven zijn in het algemeen beperkt op basis van de per instelling gemaakte afspraken. Via de ICT-contactpersoon van de eigen instelling kan een gastaccount worden aangevraagd voor:

  • Medewerkers van Stichting CREA
  • Medewerkers van het Duitsland Instituut Amsterdam
  • Medewerkers van SEO Economisch Onderzoek
  • Medewerkers van het Universitair Sport Centrum
  • Medewerkers van Stichting Folia Civitatis
  • Medewerkers van de UvA Holding

Medewerkers die  verbonden zijn aan een faculteit van de UvA of aan ASSER, CEDLA, IIS, ISHSS en UHA kunnen een regulier UvAnetID ontvangen. Neem hiervoor contact op met je P&O-afdeling.

Gepensioneerden van de UvA

Als je binnenkort met pensioen gaat, kun je een UvAnetID voor na je pensioendatum aanvragen via het Digitaal loket AC. Je logt in met je huidige UvAnetID. Als je al met pensioen bent, kun je gebruikmaken van een digitaal formulier. Hiervoor heb je geen UvAnetID nodig.

Canvas

Heb je enkel een Canvas-account nodig? Regel dit dan via je ICT-contactpersoon. Vaak is dit je secretariaat, of ga het na bij je facultaire informatiemanager

Draadloos internet

Heb je enkel toegang nodig tot draadloos internet? Kijk voor meer informatie onder Draadloos internet.