Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

UvA Job board

UvA Job board is dé vacaturebank met stages, startersbanen en studiegerelateerde bijbanen exclusief voor UvA-studenten en pas afgestudeerden. Dit is de manier om als werkgever onder de aandacht te komen van UvA-studenten en pas afgestudeerden van alle academische disciplines van de UvA.

Hoe het werkt

Het aanmaken van een account op UvA Job board voor uw organisatie is eenvoudig. Hierna heeft u de mogelijkheid om  vacatures aan te maken, te wijzigen en te beheren. Het gebruik van UvA Job board is gratis.

Na het aanmaken van een vacature krijgt u bericht of deze is gepubliceerd of dat er nog wijzigingen gewenst zijn, gelet op de voorwaarden die we aan sommige types vacatures stellen.

Als er nog wijzigingen gewenst zijn zullen wij duidelijk aangeven welke dat zijn, waarna u zelf opnieuw kunt inloggen om uw vacature aan te passen. Voor het reageren op of publiceren van een vacature streven we naar een reactietermijn van maximaal 2 werkdagen.

Criteria voor het plaatsen van een vacature

  • Bemiddelaars die kandidaten werven en/of selecteren voor andere organisaties worden niet toegelaten, tenzij zij werven voor interne vacatures. Dit geldt voor uitzendbureaus, recruitmentbureaus of andere bemiddelaars.
  • Voor alle vacatures is het van belang dat ze aansluiten op het academisch niveau van de studenten. Stages hebben aanvullende eisen.

Criteria voor plaatsing stage

Elke opleiding heeft haar eigen criteria om te bepalen of een stage binnen het curriculum valt voor de student, maar dienen in ieder geval aan de volgende criteria te voldoen:

  • Academisch niveau
  • Goede begeleiding voor de stagiair, idealiter een professional met dezelfde studieachtergrond
  • Stagevergoeding
  • De stagiair heeft geen productieverantwoordelijkheid
  • De mogelijkheid voor studenten om, naast het opdoen van relevante werkervaring, ook te werken aan hun eigen onderzoeksvraag of -project

Aanvullende criteria voor IT-stages

Stages voor IT-studenten moeten aan aanvullende vereisten voldoen:

  • De stageopdracht heeft een stevige onderzoekscomponent, passend in het studietraject van de student.
  • De stagiair krijgt voldoende tijd om een stageverslag, rapport of scriptie te schrijven.
  • Binnen het bedrijf wordt een stagebegeleider aangewezen die de stagiair ondersteunt in de dagelijkse uitvoering van het project.

Vragen?

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u een mail sturen naar jobboard@uva.nl. Wilt u hierbij de naam van uw organisatie vermelden en het mailadres waarmee u een account heeft aangemaakt.