Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Carrière-evenementen

De UvA organiseert twee grote carrière-evenementen waar organisaties en bedrijven aan kunnen deelnemen.

Grafisch beeld met Amsterdam skyline en zonnestralen

UvA Career Skills Week

Jaarlijks in maart organiseert de UvA een week waar zowel Nederlandse als internationale studenten in contact kunnen komen met bedrijven. Doel van de UvA Career Skills Week is om studenten te prikkelen en of na te laten denken over hun loopbaankeuzes. Hen zicht te bieden op mogelijkheden in het werkveld, relevante skills op te doen en hen kennis te laten maken met relevante alumni en bedrijven.

We zijn op zoek naar bedrijven die een workshop willen geven over werkgerelateerde skills of een workshop over specifieke werkvelden. Heeft u interesse in deelname, dan kunt u zich hieronder aanmelden voor onze mailinglijst. 

Deelnemers zijn zowel bachelor- als masterstudenten die op zoek naar bijbanen, stages of startersbanen.

Amsterdam, man met fiets, vrouw, aan de rivier het IJ

International Talent Event Amsterdam (ITEA)

In april of mei organiseert het UvA Student Careers Centre jaarlijks het International Talent Event Amsterdam (ITEA). Tijdens ITEA ontmoet u internationale studenten en recent afgestudeerden, zowel bachelor- als masterstudenten, vanuit een verscheidenheid aan disciplines, waaronder IT, business, finance, science en marketing. Deelnemers zijn op zoek naar zowel stages als startersbanen.

De UvA is een van de samenwerkingspartners, samen met de Vrije Universiteit Amsterdam, de Hogeschool van Amsterdam, Hogeschool Inholland en amsterdam inbusiness.

Interesse in UvA Carrière-evenementen

Heeft u interesse in deelname aan de UvA Career Skills Week of ITEA, of zoekt u meer informatie? Als u uw gegevens hier invult, houden wij u op de hoogte van de UvA Carrière evenementen. We gebruiken uw data alleen om contact op te nemen bij relevante evenementen.

 

Overige carrière-evenementen

Het merendeel van de carrière-evenementen aan de UvA wordt georganiseerd door studieverenigingen en studentenorganisaties, vaak gericht op een specifiek vakgebied of gelieerd aan een bepaalde opleiding of faculteit.