Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Draadloos internet voor bezoekers

Als bezoeker kunt u bij de UvA op verschillende manieren gebruik maken van draadloos internet.

  • Via eduroam kunt u direct inloggen als u werkt voor een onderwijsinstelling die ook aangesloten is bij eduroam. U kunt in dat geval verbinding maken door in te loggen met de accountgegevens van uw eigen instelling (nl. 'gebruikersnaam@instelling.nl' en uw wachtwoord). Een andere mogelijkheid om gebruik te maken van eduroam is via een eduroam Visitor’s Account (eVA). U ontvangt de inloggegevens hiervoor via uw contactpersoon van de UvA. 
  • Via ‘UvA Open Wi-Fi’ kunt u zonder registratie en wachtwoord gebruikmaken van het open wifi-netwerk van de UvA. Op Science Park kunt u verbinding maken met het netwerk 'Amsterdam Science Park'. Let op: dit netwerk is niet beveiligd.

ICT-gedragsregels

Gebruikers moeten zich houden aan de ICT-gedragsregels en het Reglement UvAnet. Indien deze gedragsregels niet worden gevolgd kan de gebruiker afgesloten worden van het UvA-net.

Het verspreiden van auteursrechtelijk beschermd materiaal via het UvAnet is niet toegestaan. Zet daarom uw Bittorrent-programma - als u een dergelijk programma op uw computer heeft staan - uit voordat u gebruikmaakt van het internet binnen de UvA.